PILATES, TESTNEK, LÉLEKNEK, és a GERINCEDNEK!!!!!

 

Joseph Pilates az egész életét arra áldozta hogy megalkosson egy mozgásformát, mely tökéletesíti a test izmait funkcionálisan, és esztétikailag. Nekünk csak gyakorolnunk kell mozdulatait, hogy megőrizzük , vagy újra visszanyerjük egészségünket, szépségünket!

– Gyerek pilates

A legfontosabb hogy megszeressék a mozgást! A gyakorlatokat, mondókák és rövid történetek segítségével tanuljuk! Így könnyebben rögzül a helyes testtartás és légzés. Még a nagyobbak is lelkes résztvevők!

 

-Kezdő pilates

Ülő munkát végzel? Egész nap állsz? Fáj a hátad, vállad derekad? Sok a stressz? Rendszeresen túlpörögsz? Az alvás sem megy mindig?  Ennyi indok pont elég hogy elkezd!

 

-Alap pilates

A levegő lételemünk, a rossz tartás viszont megakadályozza a helyes légvételt. Az alap gyakorlatok összehangolják a mozgást és a légzést, különös figyelmet fordítanak a törzs izmaira. Ennek következtében egyenesebb lesz a hátunk, megnövekszik az oxigénfelvétel, nagyobb lesz a teljesítőképesség.

-Light pilates

A gyakorlatok nagy részét ülve és fekve végezzük, mégis garantált az izomláz. Régen mozogtál? Sport vagy más sérülésed volt? Javaslom próbált ki, segít visszahozni a formád.

-Labdás pilates

A labda egy kis nehezítés! Fejleszti az egyensúly érzéket, és olyan izmokat is bekapcsol amelyekről nem is gondolod hogy léteznek.

-Haladó pilates

Erő és egyensúly gyakorlatok sorozata.

-Várandós pilates

A terhesség női mivoltunk legizgalmasabb része. A megnövekedett pocak azonban nagyon fárasztó is tud lenni. Sokaknál előfordul enyhe láb vagy kéz dagadás is mely a vizesedés jele. Egy kis tudatos mozgás könnyebbé teszi a hétköznapokat!