Mozdulj meg!

Online torna órarend szerint
Hogyan tudsz részt venni ezeken az órákon?

Bejelentkezés: messenger, sms, viber, email, vagy bármely más elérhetőségemen

Csak zárt csoportos online órák vannak. A torna interaktív, nem videót vetítek, így tudom javítani a hibákat, és lehetőség van az esetleges kérdéseket is feltenni!

Jelenleg a ZOOM nevű videókonferencia alkalmazást használjuk.  (A kezeléssel kapcsolatban folyamatos segítséget nyújtok a +36704222289-es telefonszámon.)

Kérlek jelezd részvételi szándékod az esti órákra aznap délig, a reggeli órákra előző nap 20.00-ig, a déli órákra pedig aznap reggel 09.00-ig, bármely elérhetőségemen!

A kiválasztott időpont előtt küldök egy üzenetet, melyben a https kezdetű aláhúzott részre kell kattintanod. Első alkalommal pár perc mire telepíti a programot, későbbiekben mindez már csak pár másodpercet vesz igénybe, és találkozhatunk is!

Ha van érvényes bérleted nincs más teendőd.

Ha nincs érvényes bérleted, a fizetési lehetőségek részleteiért kattints az elérhetőségeink gombra, írj emailt, a válaszban minden információt megtalálhatsz!

Szeretettel várok minden meglévő és új vendéget a közös tornáinkra, hogy testi és lelki feltöltődéssel támogassuk mentális és fizikális erőnlétünket.

Figyelem!
Az online tornán mindenki saját felelősségére vehet részt.

 

Torna
Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek
Szombat
Vasárnap
Keresztnév
Vezetéknév
Email
Telefonszám
Megjegyzés
Invalid code
Thank you for booking online. You'll receive an email confirmation at your email address
OK